| · Pocetna strana | · Pomoc · Pretraga · Lista clanova · Kalendar · |
| Dobrodosao posetioce ( Prijavljivanje | Registracija ) | Ponovno posalji potvrdni e-mail |
|
|
| Pages: (3) 1 2 [3] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| bobinjo |
Posted: March 31, 2007 10:55 pm
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 152 Member No.: 12 Joined: December 26, 2006 |
inače kad ćeš mi već jednom dati titulu moderatora?
|
| n1tr0 |
Posted: May 08, 2007 06:14 pm
|
||||
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 130 Member No.: 1 Joined: June 18, 2006 |
Drago mi je da je DSS pokazao pravo lice napokon tako da svi koji su glasali za DSS sada vide za sta su glasali... Evo par novih vesti... bobinjo jesi ti za EU ili si mozda za to da budemo, kako je Nikolic danas rekao, "Ruska provincija"...
Nastavak teksta na -> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...9&nav_id=245525 Skupstina 2. dan http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yy...8&nav_id=245575 -------------------- ![]() |
||||
| bobinjo |
Posted: May 10, 2007 09:13 pm
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 152 Member No.: 12 Joined: December 26, 2006 |
to samo govori koliko zapadne zemlje žele "demokratiju" u našoj zemlji. ko treba da postavlja rukovodioce ove zemlje,evropa i sad ili narod preko svojih demokratskih predstavnika u narodnoj skupštini????????????????????????????????????????????????
ja jesam za EU,ali kao ravnopravna članica koja može sama da odlučuje o unutrašnjim stvarima države,a ne da govore iz brisela šta je za mene najbolje i da mi sole pamet. nama treba ono što je najbolje za nas, a ne za zapadne zemlje..... što se tiče tih akcija i pada evra,to je još jedna laž iz b92,jedino su to oni povezali sa tim izborom tome. da nije slučajno razlog što je rok za formiranje vlade samo par dana,a ne nazire se rešenje? ne,sve treba svaliti na radikale.........a ja sam proverio na netu i video sam da su akcije nekih firmi čak i porasle.......... a zanimljiva činjenica koju je b92 objavio je da domaći akconari više prodaju,a da strani više kupuju sada. indirekno smo dobili ono što i želimo,a to su strane investicije........ inače hoćeš li ti dolaziti u nedelju kod antonijevića na vikendicu? |
| n1tr0 |
Posted: May 10, 2007 11:35 pm
|
||||||||
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 130 Member No.: 1 Joined: June 18, 2006 |
Problem je u tome sto narod to ne zeli... Sta mislis da su ljudi koji su glasali za DSS znali da ce oni podrzati radikale? Ja bih licno zeleo nove izbore pa da vidimo koliko ce DSS dobiti posle ovoga, koliko ce ljudi ostati za radikale posle Nikolicevih izjava(tipa da budemo Ruska provincija - nesto tako je rekao) i reagovanja EU na to sto je predsednik skupstine iz SRS - sta bi tek bilo da naprave vladu, i naravno naroda koji nije glasao a koji ce sada glasati iz straha da se ne desi sta bi se moglo desiti, a to je povratak u 90, moguci novi rat zbog Kosova i sl.
Kako pametno... Ti bi da nas Evropa pomaze, finansira i da budes u EU a da oni nista ne odlucuju vec mi. btw. nevezano za ovaj odgovor, ponavljam da ja podrzavam LSV i LDP(u nekim stvarima i DS i G17+), ali po pitanju Kosova(koje se zna da je izgubljeno jos '99) mislim da bi bilo bolje da poslusamo Evropu, jer ionako sve tezi tome da se stvori jedno multinacionalno, multiversko... drustvo, a da se ocuvaju tradicije tih naroda... Na Kosovu ima jako mali procenat Srba - ajde bar da pokusamo da im obezbedimo normalan zivot, a ne da im zagorcamo jos ratom...
Strani akcionari kupuju jer su svesni da Kostunica mora da popusti ili da ce biti novi izbori na kome SRS-DSS/NS-SPS nece dobiti ni blizu 50%. Ali Kostunica hoce BIA-u jer je umesan u sve i svasta. btw. Sta je Nikolic napravio od skupstine... Mada ni u vreme DSS/G17 nije bila nesto bolja, ali opet...
Idem na svadbu u Zajecar i sumnjam da cu se vratiti do tada - mada i ako se vratim do nedelje uvece ko zna u kakvom cu biti stanju... -------------------- ![]() |
||||||||
| bobinjo |
Posted: May 15, 2007 01:33 pm
|
pa koja još budala u srbiji misli da je dss bliži ds-u nego radikalima...to se zna već godinama i zato bi dobili isto koliko i sada glasova na izborima. sada su već i smenili nikolića tako da........
a ti pročitaj celu izjavu nikolića,a ne samo ono što ti b92 servira, on je rekao da bi radije da srbija bude ruska provincija,nego kolonija evropske unije,a složićeš se da u terminoligiji i istoriji su bolje stanje imale provincije nego kolonije......ako ih naš narod hoće,ko je eu da postavlja vladu..................i koji još idiot misli da ćemo ratovati ako srs dođe na vlast,jedino deca,ljudi sa iq ispod 100 i senilni matorci..... ne bih ja da oni ništa odlučuju,ali zna se u kojim oblastima mogu da odlučuju,a ne da se mešaju u suverenitet zemlje i da upravljaju demokratijom kako im odgovara.svako ko je demokratskim putem izabran,je demokrata,a ne samo onaj čija se stranka tako zove...... a ne može se stvoriti multinaconalno društvo i sačuvati tradiciju tog naroda,jer više nema tog naroda jer se uklapa u to multinacionalno društvo,inače to se zove globalizam. i opet ti neke teorije zavere servirane od b92,protiv svakog ko ne misli isto kao i oni i njihovi strani finansijeri....... najgora skupština je bila kada je dos bio na vlasti i kada su poslanici izbacivani i nije bilo dozvoljeno izlaganje svog mišljenja. a u uzmi sadašnju demokratsku vladu,a nema ministarstvo za ljudska i manjinska prava,toliko o toj demokratiji.......... |
| n1tr0 |
Posted: May 15, 2007 03:23 pm
|
||||||||||
Veruj mi na rec da je bas mnogo takvih...
Ne treba da procitam i nisam video na b92 nego sam gledao par sati skupstinu i mislim da nema potrebe da citam sta on tvrdi da je rekao kada sam to cuo u direktnom prenosu skupstine...
Mislio sam na drustvo u kome ravnopravno zivi vise nacija, a da pri tom svaka nacija ima svoju tradiciju. Naravno da bi na nekim stvarima trebalo napraviti male kompromise...
Ne secam se bas najbolje koje su sve poslanike izbacivali, secam se samo da su Seselja stalno iznosili...
Slazem se... Mada ukoliko se secas ja ni ne podrzavam ovu vladu, niti tvrdim da je ona demokratska... DSS je blizi SRS-u, DS je zastranio i nema svoje misljenje, G17+ je dokazao da im je stalo samo do ministarskih mesta, a posto znas da ne podrzavam SRS i SPS, ostaje samo LSV i LDP ciju politiku podrzavam. -------------------- ![]() |
||||||||||
| bobinjo |
Posted: May 16, 2007 07:17 pm
|
dss su u stvari umereni radikali i to znaju svi normalni ljudi ove zemlje.......
on je rekao da bi radije da srbija bude ruska provincija,nego kolonija evropske unije............. svaka nacija treba da gaji svoju tradiciju u svojoj zemlji,a ne da dolaze u našu i da oblikuju našu tradiciju se njihovim standardima i merilima šta je dobro za nas,a šta nije. kad se izmeša mnogo boja sa jednom dominantnom,ta boja ne zadržava svoju boju,već dobija primese drugih. znaš li da u nemačkoj živi 99% nemaca,jer su napravili zakon koji kaže ako hoćeš državljanstvo izjasni se kao nemac. e to i nama treba..... |
Pages: (3) 1 2 [3] |
![]() ![]() ![]() |