| · Pocetna strana | · Pomoc · Pretraga · Lista clanova · Kalendar · |
| Dobrodosao posetioce ( Prijavljivanje | Registracija ) | Ponovno posalji potvrdni e-mail |
|
|
| Pages: (3) [1] 2 3 ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| bobinjo |
Posted: December 26, 2006 09:33 pm
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 152 Member No.: 12 Joined: December 26, 2006 |
Idu kokain i heroin ulicom i sretnu Cedomira Jovanovića: "O vidi njega "od nas zavisi".
Vasja proverena bud4lo, za koga ti glasas... Inace, pozdrav,a pitanje za tebe je jel ovo uopste neko cita, ili samo ti u kasnom vecernjim satima? J*boooooo vas Canak, j******bo vas Caaanaaak................ admin: Pravilnik:4. Zabranjeno psovanje,vredjanje i slicno This post has been edited by n1tr0 on December 26, 2006 10:16 pm |
| bobinjo |
Posted: December 26, 2006 09:36 pm
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 152 Member No.: 12 Joined: December 26, 2006 |
Bandicu,ljakse jedan, dodaj neku anegdotu i nemoj da prdis.
|
| dado |
Posted: December 26, 2006 09:38 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 154 Member No.: 6 Joined: November 30, 2006 |
Ja se u potpunosti slazem sa ovim ronaldinjem, ovaj bobinjom. Najvece P*CK* su Canak, Ceda i Batic, a jos vece oni sto glasaju za njih.
L*poviiiiiiiiiiiiiiii, Ust*seeeeeeeeeeeee.............................. admin: Pravilnik:4. Zabranjeno psovanje,vredjanje i slicno |
| bobinjo |
Posted: December 26, 2006 09:39 pm
|
verujem kakav si nadimak stavio. jel to nije žensko ime,dada. Ne treba da napišeš sastav, već samo neko malo tovarenje u kratkim crtama.
PS. Ribe sa pravnog su bolje od vaših |
| dado |
Posted: December 26, 2006 09:44 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 154 Member No.: 6 Joined: November 30, 2006 |
K...c su bolje! Ona iz Futoga je dobra, priznajem a ova druga nista posebno. Mi svi idemo u pivnicu za Novu, bar mi je tako Djekic javio. Aj' i ti sa nama.
|
| dado |
Posted: December 26, 2006 09:48 pm
|
Zaboravio sam da prokomentarisem moj nadimak. Tebe je blam da stavis svoj pa si utripovao da si Brazilac. Ljubomoran si sto imam tako STREJT nadimak!
|
| n1tr0 |
Posted: December 26, 2006 10:09 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 130 Member No.: 1 Joined: June 18, 2006 |
Ljudi dajte nesto konkretno, a ne samo tako da lupetate.
Ne bih da zapocinjem sada pricu o onom famoznom ustavu... Nije li vam sumnjivo sto svi napadaju Cedu?!? Zar ne vidite da jedino LDP realno sagledava stvari... Ma ustvari videcete posle novaka kada Kosovo ne bude proglaseno ni delom Srbije niti kao nezavisna drzava... Onda ce se videti da je Ceda bio u pravu i da je nasa realnost surova... Trebamo prestati da zivimo u zabludama! Vlast je slatka, ne zaboravite to, i trenutna vlast pokusace na svaki nacin da se odrzi... Evo vidite kako samo DSS sada u poslednjih mesec dana sve radi i obecava. Sto nisu nista uradili pametno dok su (bili) na vlasti? Ispasce da su u poslednjih mesec dana uradili vise nego svih ovih godina... ...politicari... -those bastards- A za koga cete vi glasati??? DSS+NS,SRS,G17+,SPS,DS,SPO??? ... mislim -------------------- ![]() |
| n1tr0 |
Posted: December 26, 2006 10:19 pm
|
||||
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 130 Member No.: 1 Joined: June 18, 2006 |
Mislis na elektro odsek ili FTN???
Koja iz Futoga? -------------------- ![]() |
||||
| bobinjo |
Posted: December 27, 2006 11:07 pm
|
Vasja, razlog što svi napadaju Čedu je jednostavan,a to je jer je on najveća seljačina na ovim prostorima. Licemer koji se kao zalaže za rasvetljavanje ubistva Đinđića i predstavlja sebe kao jedinog naslednika njegove politike, a do par dana pre njegovog ubistva je bio na slavi kod Legije,Šiptara,Pacova i ostalih šuraka iz svih mogućih kriminalnih organizacija na ovim prostorima, računajući i zemunski klan,koji je po svim istragama bio umešan u ubistvo njegovog "cenjenog" mentora. Takođe kažeš da Kosmet neće biti ni nezavistan ni u sastavu Srbije. Koja još mogućnost postoji? a taj tvoj bivši,a moguće i sadašnji konzumator opojnih sredstava i ostalih narkotika, Čeda, se više zalaže za nezavisnost Kosova nego šiptarski političari. i povezujući veliki novac dilera sa Kosova koji daju za agitaciju i Amerima i ovim tvojim domaćim izdajnicima dolazi se do zaključka zašto seljak-seljaćina Čedomir Jovanović se toliko zalaže za nezavisnot,a ne prividno prikazivanje da nam je jedini problem ulaska u EU Kosmet, i da se iz tog razloga treba otarasiti vekovne istorije koju ti Čedini sponzori nemaju, jer narod bez prošlosti nema ni budućnost,ali razumem da je nekima važnija materijalna i finansijka pomoć koju bi dobijali na kašičicu od milenijumske istorije i ponosa na sam pomen te istorije. Stranka koja nema ni 5000 članova ima mogućnosti da se reklamira na svim televizijama, više nego sve ostale,od kog novca? da nije to možda novac Šiptara? svakom iole razumnom i pametnom čoveku dođe da se zapita i barem malo zamisli... nastaviće se............
|
| bobinjo |
Posted: December 27, 2006 11:12 pm
|
e Bandiću tj. DADO, iako je to ženski nadimak,ne mogu u pivnicu. Već sam se dogovorio za Novu, a i u tu pivnicu ne bih išao ni sa tom iz Futoga. koji narodnjački seljak gostuje? otkud ti ta ideja da ti je nadimak strejt? i ribe sa pravnog su bolje od tih vaših,a vaš smer nije ni u konkurenciji....... daj tovari ovog ljakseta malo više
|
| bobinjo |
Posted: December 27, 2006 11:34 pm
|
Ma neka iz Futoga koja ide na pravni, koju sam upoznao sa Bandićem i na koju je balavio jedno sat-dva.
a da nastavimo onu raspravu. o ustavu nemoj da prdiš dok ga ne pročitaš. samo zato što neka proverena budala kao što je Čeda kaže da ustav ne valja, ti to automatski prihvataš kao aksiom. misli malo svojom glavom. taj ustav nije najbolji,ali je mnogo bolji od miloševićevog. takođe, ustavi se dele na tvrde i meke,a ovaj je mek, što znači da ako neki deo ne bude primenljiv ili u praksi se pokaže kao loš, može se promenutu lako, tj. samo 2/3 skupštinskom većinom, bez referenduma, i mnogo je relativniji od prethodnog. Takođe, čovek koji se zalaže za brz ulazak u EU poziva na bojkot, koji nas je mogao stajati dodatnog odlaganja za pregovore o ulasku u EU. a i tvoj cenjeni zapad je prihvatio taj ustav sa čestitkama. za koga god da se glasa od navedenih koliko god da su loši, svaka od tih stranaka ima makar jedan pozitivan cilj koji žele da postignu i koji je u isto vreme i realan, dok je jedini realni cilj za koji se Čeda zalaže, najnegativniji u istoriji Srbije,al šta da tebi pričam o istoriji kad te to nije nikad ni zanimalo,a grbavio si se za 3. slušao sam čedu i zaključio sam da on ustvari priča ono što su mu određeni krugovi kriminalaca i šiptarskih dilera(političara) napisali i da ima inteligencju voćne mušice. naša realnost je loša,ali ako dođe ovaj kreten na vlast skroz smo ga NA*EBALI. a i čanak je isti samo što on nije agitator šiptara, već ustaša. Srećom oni imaju šanse da pobede na izborima koliko i Vojvodina da osvoji titulu u fudbalu. ti malo razmisli, pa onda odgovori................ |
| n1tr0 |
Posted: December 28, 2006 12:18 am
|
Da pobede na izborima? Sta ti to znaci? Mislis da imaju preko 50%? Naravno da nece ali ce bar preci cenzus...
Ustav sam citao i odmah sam pogledao deo o Vojvodini, i odmah sam rekao gonite se u 3 p.m. Ustav je bolji od Milosevicevog ali rec koja treba da stoji uz to nije mnogo vec jedva. EU nije tako iskomentarisala ustav vec je rekla da deo sa Kosovom kao sastvanim delom Srbije nece uticati na status Kosova, i da ima delova koji ce trebati da se promene pre eventualnog ulaska u EU kao sto je npr. deo o sudstvu. To su izjavili dan posle izglasavanja ustava. Nisam bojkotovao ni zbog Cede ni zbog Canka, vec zbog propusta u ustavu(pogotovo deo sa Vojvodinom). Siptari,Ustase,mafijasi,... Bas upijas sve sto mediji kazu... Prvo proveri te informacije koje iznesu pa onda stani iza njih. 99% sto si naveo nije tacno. Npr. desavalo se da neki poslanici iz DSS-a i SRS-a optuze Cedu za nesto, zatim se to objavi u medijima(narocito na RTS-u) kao udarna vest... Posle na sudu ispostavi se da je to samo politicka laz, a onda Ceda podnese tuzbu, a poslanici se pozovu na imunitet... Ovo nisi cuo u medijima je li? Naravno da nisi kada mediji(citaj: RTS) to ne objave. Mogao si eventualno cuti na radiu B92, ili doznati preko interneta iz pouzdanih izvora, ali tebe to ne zanima, vec sve sto cujes na TV-u uzimas zdravo za gotovo. Ovo ne radi samo RTS, vec se tu ubraja i Pink,Press,Kurir... Ako ne verujes navescu ti primere prilikom sledece posete(sada me mrzi da kucam, a i net mi kilavi...). |
| bobinjo |
Posted: December 29, 2006 02:07 pm
|
pa za njih pobeda na izborima i jeste prelazak cenzusa,a to samo govori koliko su jadni i koliku podršku imaju. ima 4 stranke u koaliciji i oni se zajedno bore za tričavih 5 procenata. cak ni u vojvodani ce možda jedva preći cenzus,sto govori koliko su vojvođani za široku autonomiju. u čije ime oni traže autonomiju kad ni u vojvodini ne prelaze 10-tak procenata,a kažu da se bore za ciljeve vojvođana, koji ih na svakim izborima kuliraju,sem nacionalnih manjina koji tu autonomiju ne žele iz ekonomskih razloga,već političkih,... to što kažeš da je ustav jedva bolji od miloševićevog govori samo da nisi ni razumeo pojedine članove ustava i da nikad nisi ni pogledao miloševićev ustav:društvena svojina,jak centralizam,beogradizam,da ne pominjemo odeljke o porodičnom, krivičnom,izbornom,upravnom,lokalnom pravu,zaštite žena i dece i dr. nije ustav samo organizacija države,to je samo mali deo ustava,na koji ti gledaš jako usko.
to što ti servira ova strana televizija sumnjivog vlasništva i uprave, možeš da obrišeš bulju. oni očegledno imaju neke ciljeve povezane sa globalizacijom i opštom germanizacijom našeg društva,što uopšte ne prikrivaju.tačno se vidi da podržavaju DS i LDP,a sve ostale blate, čak i kada urade nešta dobro oni nađu zamerku dok su dve pomenute stranke bez grešaka. takođe sam čuo da u dva slučaja od pet koliko je započeo, kada je čeda podneo tužbu nije se ni pojavio na pretresu, dok je je u preostalim uglavnom odbačeno kao neosnovanim, dok u jednom slučaju nije ni podneo tužbu u odgovarajućoj formi, što pokazuje njegovu "stručnost" tj. koliki je on ekspert koji treba da povede Srbiju. te informacije su bile u jednom dnevnom listu koji je čak prikazao i overene transkripte sa tih pretresa. EU je za ustav izjavila da je dobar i da uz malu ispravku ce biti u skladu sa ustavom EU. jedna informacija za tebe: najbolji ustavi ne nastaju došenjem, već dugogodišnjom primenom i dodavanjem amandmana, tj. mora da prođe kroz praksu da bi postao odličan. Tako je i napisala prof. dr. Marijana Pajvančić koja je inače jedna od nosioca liste tog junkija Čede. i stvarno nisam čuo da te stranke napadju tako često čedu,jer šsta da napadju stranku koja se bori za 5%, to je sigurno mali Čedo umislio kada se malo ufiksao. vojvodina je dobila upravnu i deo ekonomske vlasti,a sudsku nije i neće dobiti, jer inače sudsku i zakonodavnu vlast imaju samo države i republike,a ni jedna pokrajna,barem ne u evropi, možda neka u Africi,ali ni tamo nisam siguran. kosmet je u sastavu Srbije i biće, u suprotnom donese li se drugačija odluka prekršiće se sve međunarodne norme, rezolicije, i celo međunarodno pravo, posle koga će nastati pravni vakum, tj. presedan na koji se mogu pozvati sve pokrajne sveta,računajući čečeniju,baskiju, kataloniju, bavarsku, grčki deo makedonije, pa i Kaliforniju,Vels,Škotsku i Irsku,Pokrajne i države koje takođe imaju separatističke tendencije. Sve navedeno je potkrepljeno pravnim knjigama, našim i međunarodnim, a ne govorima, pričama i retorici od strane inostrane televizije B92 kojoj ti slepo veruješ i dopuštaš da ti ispira mozak,umesto malo da ga upotrebiš, ne mnogo,već samo malo će biti dovoljno da dođeš do istine,ne koju ti oni serviraju, već sopstvene…..... |
| n1tr0 |
Posted: December 29, 2006 05:57 pm
|
Ajde onda da secakamo odluku o statusu Kosova.
Ja kazem da nece biti proglaseno ni delom Srbije ni kao nezavisna drzava. Iznesi svoje misljenje pa cemo da sacekamo odluku, i molim te samo da ne budes naivan kao 50% gradjana Srbije koji misle da ce nam najvise Rusi pomoci, jer po mom misljenju njima bi bilo dobro i da se Kosovo otcepi... Kao sto su nam pomogli za vreme bombardovanja sa raznim SAM sistemima za obaranje aviona koji su zaglavili na carini Zar je Vojvodini dosta 7% budzeta Srbije, dok prihodi iz Vojvodine cine 50% budzeta Srbije. Pazi sada ovo trazilo se da se iz budzeta Srbije odvoje pare za popravak puta NS-BG koji je katastrofa(ovo znam jer svaki dan putujem) i onu zaobilaznicu kod Iriga, a predlog je odbijen jer je Velja Ilic odredio da se tim param radi autoput do Cacka. Aj sada da se vratim na ustav... Zar ne sumnjas da je bilo namesteno? 51%, a pri tom imalo je toliko neispravnosti, npr. drug kaze da nije izasao, ali je njegov drug izasao i glasao i jos glasao umesto njega, takodje i slucajevi glasanja bez legitimacija, pa i glasanje telefonom, pa stalni pozivi za izlazak na referendum, samo da bi navukli preko 50%... Ma reci mi kada je to u Srbiji neko glasanje ili referendum trajao 2 dana! LDP ne ocekuje samo 5%, ali za stranku koja se tek pojavila to je OK. Ja ocekujem da ce imati oko 10%. Iznesi svoje misljenje pa da uporedimo ko je bio u pravu. Od nas zavisi... http://www.odnaszavisi.org/ E da, covek, SRECNA NOVA GODINA, za slucaj da MTS mreza kao po obicaju pukne... |
| n1tr0 |
Posted: December 29, 2006 06:02 pm
|
Ajde onda da secakamo odluku o statusu Kosova.
Ja kazem da nece biti proglaseno ni delom Srbije ni kao nezavisna drzava. Iznesi svoje misljenje pa cemo da sacekamo odluku, i molim te samo da ne budes naivan kao 50% gradjana Srbije koji misle da ce nam najvise Rusi pomoci, jer po mom misljenju njima bi bilo dobro i da se Kosovo otcepi... Kao sto su nam pomogli za vreme bombardovanja sa raznim SAM sistemima za obaranje aviona koji su zaglavili na carini Zar je Vojvodini dosta 7% budzeta Srbije, dok prihodi iz Vojvodine cine 50% budzeta Srbije. Pazi sada ovo trazilo se da se iz budzeta Srbije odvoje pare za popravak puta NS-BG koji je katastrofa(ovo znam jer svaki dan putujem) i onu zaobilaznicu kod Iriga, a predlog je odbijen jer je Velja Ilic odredio da se tim param radi autoput do Cacka. Aj sada da se vratim na ustav... Zar ne sumnjas da je bilo namesteno? 51%, a pri tom imalo je toliko neispravnosti, npr. drug kaze da nije izasao, ali je njegov drug izasao i glasao i jos glasao umesto njega, takodje i slucajevi glasanja bez legitimacija, pa i glasanje telefonom, pa stalni pozivi za izlazak na referendum, samo da bi navukli preko 50%... Ma reci mi kada je to u Srbiji neko glasanje ili referendum trajao 2 dana! LDP ne ocekuje samo 5%, ali za stranku koja se tek pojavila to je OK. Ja ocekujem da ce imati oko 10%. Iznesi svoje misljenje pa da uporedimo ko je bio u pravu. Od nas zavisi... http://www.odnaszavisi.org/ E da, covek, SRECNA NOVA GODINA, za slucaj da MTS mreza kao po obicaju pukne... |
Pages: (3) [1] 2 3 |
![]() ![]() ![]() |