| · Pocetna strana | · Pomoc · Pretraga · Lista clanova · Kalendar · |
| Dobrodosao posetioce ( Prijavljivanje | Registracija ) | Ponovno posalji potvrdni e-mail |
|
|
![]() ![]() ![]() |
| n1tr0 |
Posted: December 26, 2006 09:19 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 130 Member No.: 1 Joined: June 18, 2006 |
@dado: Samo da znas da sam prekinuo sa download-om filma... Sada se nadam da ovaj sa DC++ servera nece otici...
Download, and unzip... Attached File ( Number of downloads: 35 )
Phonebook.zip-------------------- ![]() |
| dado |
Posted: December 26, 2006 09:41 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 154 Member No.: 6 Joined: November 30, 2006 |
Hvala Vasja! Mislim da imas neke domace politicke poruke.
|
| n1tr0 |
Posted: December 29, 2006 11:45 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 130 Member No.: 1 Joined: June 18, 2006 |
Verzija sa 3. vezbi iz Jave... nedovrsena... upload-ovacu dovrsenu uskoro, ali mrzi me da pokrenem Knoppix da dovrsim...
Attached File ( Number of downloads: 15 )
Phonebook.zip-------------------- ![]() |
| n1tr0 |
|
OBAVEZNO PROCITAJ PRAVILNIK!
User obrisan... Smisli bolji(ne uvredljivi) username... -------------------- ![]() |
| dado |
Posted: January 05, 2007 06:23 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 154 Member No.: 6 Joined: November 30, 2006 |
Ajde Vasja postavi konacnu verziju Phonebooka, i napisi sta je Zaric rekao da skinemo sa Interneta i cemu to sluzi, posto nisam slusao (mislim da su neke biblioteke ili tako nesto).
|
| n1tr0 |
Posted: January 08, 2007 03:47 am
|
-------------------- ![]() |
| n1tr0 |
Posted: January 09, 2007 10:05 am
|
-------------------- ![]() |
| rodzak |
Posted: January 10, 2007 02:24 pm
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Moderatori Posts: 122 Member No.: 14 Joined: January 10, 2007 |
Vasja,nemoj slucano da mi sada izbrises username,ovaj nikog ne vredja.Aj ostavi onaj test sto si imao.
|
| n1tr0 |
Posted: January 10, 2007 07:29 pm
|
||
Jedno pitanje je bilo ako je klasa definisana sa: public class Krug{ ... } a) P: kako se zove fajl gde se nalazi code ove klase O: Krug.java B) P: kako se zove compile-irani fajl gde se nalazi binarni masinski code O: Krug.class c) P: kako se iz shella compile-uje ova klasa O: javac Krug.java d) P: kako se iz shella pokrece ova klasa O: java Krug.class Drugo pitanje kako se porede sledeci tipovi: a) P: int a,b; O: if(a==B) B) P: long a,b; O: if(a==B) c) P: String a,b; O: a.equals(B); d) P: Vector a,b; O: a.equals(B); Nadam se da ce "dado" navratiti da eventualno nesto ispravi. Poslacu ostalo kada se setim. Znam da je 5. bilo napisati klasu Krug.
Nisam samo siguran ako se koristi M_PI treba mislim import java.math; Umesto toga se moze pisati 3.14 Mislim da nije bilo da se realizuje Obim i Povrsina ali eto... Da... Zapamtite jos da u Javi nema pokazivaca... Sacekajte da se setim sta je jos bilo... -------------------- ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() ![]() |