| · Pocetna strana | · Pomoc · Pretraga · Lista clanova · Kalendar · |
| Dobrodosao posetioce ( Prijavljivanje | Registracija ) | Ponovno posalji potvrdni e-mail |
|
|
| Pages: (43) « First ... 41 42 [43] ( Go to first unread post ) | ![]() ![]() ![]() |
| n1tr0 |
Posted: August 16, 2007 01:34 am
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 130 Member No.: 1 Joined: June 18, 2006 |
Nije Ljepa nego Lijepa.
E sada da li je nasa, njihova ili od nekog trecega to me ne zanima, ali ono sto ponavljam je kakvih ljudi ima tamo ima i ovde... Pre nedelju dana... Sto da instaliras - pa eto tako... Da lakse razmenjujemo poruke/file-ove i slicno. Sta radite? Jel bilo neko pijancenje? Jel ima nekih novih fotki koje ne bi smele u javnost? -------------------- ![]() |
| dado |
Posted: August 18, 2007 11:07 am
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 154 Member No.: 6 Joined: November 30, 2006 |
Nisi u pravu Vasja, i nemoj da me poredis sa tim Ustasama tamo. Ne znam ja da koristim taj MSN. E ajde mi ostavi crack za AVAST, ili neki drugi antivirus ako imas, posto mi istice trial verzija. Bilo bi dobro ako imas za AVAST 4.7.
|
| dado |
Posted: August 18, 2007 11:10 am
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 154 Member No.: 6 Joined: November 30, 2006 |
Sto se tice pijancenja znas da mi to stalno upraznjavamo,a slika ima,ali su klasika. Videli smo Djekic i ja Lesu u Prontu proslu subotu, pa smo se dogovorili da izadjemo negde svi,ali se on sigurno toga nije secao sutradan tako da nista od toga.
|
| n1tr0 |
Posted: August 20, 2007 06:43 pm
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 130 Member No.: 1 Joined: June 18, 2006 |
Pa ako je 5 predmeta uslov(a mislim da jeste) onda jesam... Izacu sada da pokusam da ocistim godinu...
Prvo - ne poredim sa ustasama(i ustase i cetnici pisem malim slovima...) Drugo - tamo postoje ljudi koji nisu ustase i normalni su... Cuo sam od Lese da vas je sreo, ali tu vece, a sada da li se seca... -------------------- ![]() |
| n1tr0 |
Posted: August 20, 2007 06:44 pm
|
||
Pa ne treba ti crack za Avast! - on je besplatan. Idi na sajt, prebaci na srpski jezik i samo se besplatno registruj... Dobices kljuc koji ti vredi godinu dana... -------------------- ![]() |
||
| dado |
Posted: August 23, 2007 12:18 pm
|
Dobro,ali na sajtu nema srpski jezik. P.S. NEMOJ DA POREDIS ЧЕТНИКЕ I ustaše!!!!!!!!!!!!!!
|
| dado |
Posted: August 24, 2007 08:20 pm
|
Ipak te nisam dobro razumeo. Nema da se izabere da sajt bude na srpskom, ali kad skidas program mozes i na srpskom da skines.
|
| dado |
Posted: September 10, 2007 02:03 pm
|
Vasja kakve su ovo reklame za neke lezbijske sajtove na NASEM forumu?
|
| n1tr0 |
Posted: September 11, 2007 01:21 am
|
||
Nemam pojma... Google Ads funkcionise na principu da trazi srodne oglase onome sto nadje na sajtu. Ako je neko napisao l3zbejka, on ce izbaciti oglase takvog tipa... -------------------- ![]() |
||
| dado |
Posted: September 11, 2007 08:35 pm
|
Pa gde si ti Vasja nema te 100 godina? Kako stojis sa ispitima, jesi polozio sta?
|
Pages: (43) « First ... 41 42 [43] |
![]() ![]() ![]() |